ripoff

2019. október 18. péntek

Kapunyitás: 19:00
Koncertkezdés: 19:30 (a koncert időtartama 120 perc)

Ez alkalommal zenekarával együtt érkezik az osztrák származású blues gitáros, énekes.
Ripoff Raskolnikov 18 éves korában nekivágott a világnak, utcazenészként járta az európai országokat. Kezdetekben az európai népzenék foglalkoztatták, majd fokozatosan egyre nagyobb szerepet kapott az amerikai folklorban gyökerező dalszerzői attitüd, ami Bob Dylan, Tom Waits vagy akár a Rolling Stones zenéjét is meghatározza. Ikonikus színpadi megjelenését 1987 novemberében láthatta először a magyar közönség. Azóta számtalan koncertet adott nálunk, sőt immáron Magyarország az egyik otthona. Legutóbb 2016-ban jelentkezett albummal, ami az Odds And Ends címet viseli. Dalai az emberi érzelmek teljes spektrumát lefedik, mint a szerelem, az utazások, a mindennapok gondjai, szenvedély, veszteség, szépre való törekvés és az életéhség.
A Ripoff Raskolnikov Band ma ez egyik legkiválóbb produkció a hazai palettán, a tagok egytől egyig a műfaj élmezőnyébe tartozó veteránok.

Jegyár: elővételben 2700 Ft, a koncert napján 3200 Ft

Jegyek kaphatók: a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi F. u. 2.), az Ifjúsági Házban (Győri kapu 27./A), az Ady Endre Művelődési Házban (Árpád u. 4.) a rendezvény napján a helyszínen (Szolártsik tér 4.), valamint az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, és a JEGY.HU-n.
Online jegyvásárlás: https://www.jegy.hu/program/ripoff-raskolnikov-band-109361/596440

A terem befogadóképessége korlátozott! Ezért kérünk mindenkit, hogy mielőbb váltsa meg a belépőjét, ha biztosan ott szeretne lenni a koncerten!

A koncert az NKA és a Hangfoglaló Program támogatásával valósul meg.