Nyári napközik oldalborító (1)
Angol élménynapközi – Ahol játszva tanulhatsz

Időpont: 2021. július 19-23., 2021. augusztus 9-13.

Korosztály: 7-11 év

Részvételi díj: 28.000 Ft/fő

Testvérek jelentkezése esetén a 2. gyermek részvételi díjából 2500 Ft kedvezményt adunk.

Napközinkben játszva bővülhet gyermeke szókincse. Az öt nap alatt játékos feladatokkal gyakorolják a nyelvet, tapasztalt nyelvtanár segítségével, emellett pedig móka, kacagás, közös élmények várnak a gyerekekre. Délelőttönként kirándulás, csapatjáték, kézműveskedés, társasjáték a program, közben pedig az angol nyelvet használva észrevétlenül tanulhatják meg a foglalkozásokhoz kapcsolódó szavakat, kifejezéseket, bővíthetik szókincsüket. Délutánonként egy-egy videót láthatnak a gyerekek angol nyelven, angol felirattal, majd közösen megbeszélik annak tartalmát. Természetesen a táborban nemcsak idegen nyelven zajlik a társalgás és a foglalkozás. A részvétel feltétele a minimális angoltudás.

Foglalkozásvezető: Czirjákné Juhász Orsolya és Tóth Melinda angoltanárok

Lovas – REkreatív napközi – A zöld szemlélet jegyében

Időpont: 2021. július 26-30.

Korosztály: 8-12 év

Részvételi díj: 28.000 Ft/fő

Testvérek jelentkezése esetén a 2. gyermek részvételi díjából 2500 Ft kedvezményt adunk.

A lovak és a környezet szerelmeseit várjuk táborunkba! A résztvevők megismerkedhetnek a felelős állattartással, a lovaglás alapjaival és gyakorolhatják is azt. Megtudhatják, hogy mit eszik a ló, miért fontos a patkó, hogyan kell őket ápolni, ezen kívül a lovak viselkedésének megfigyelése is fontos szerepet kap. Délutánonként fókuszba kerül a környezetvédelem: megismerhetik az újrahasznosítás lehetőségeit szórakoztató formában, mindez pedig nemcsak kézügyességüket, felelősségérzetüket is fejleszti. A tábor során elkészült alkotásokat haza is vihetik.

Foglalkozásvezetők: Papp Viktória lovasoktató és Oltyán-Bánfai Orsolya kézműves

Lovas-ügyességi sport napközi – Patkódobogás és játék

Időpont: 2021. augusztus 2-6.

Korosztály: 8-12 év

Részvételi díj: 28.000 Ft/fő

Testvérek jelentkezése esetén a 2. gyermek részvételi díjából 2500 Ft kedvezményt adunk.

A lovak szerelmeseinek és az örökmozgó gyerekeknek ajánljuk ezt a napközit, ahol a helyi görömbölyi Farkasverem Lovasközpontban a felelős állattartással és a lovaglás alapjaival ismerkedhetnek meg a gyerekek. Megtudhatják, hogy mit eszik a ló, miért fontos a patkó, hogyan kell őket ápolni, ezenkívül a lovak viselkedésének megfigyelése is fontos szerepet kap, gyakorolhatják a lovaglást. Délutánonként tornatanár vezetésével olyan ügyességi sporttevékenységekben vehetnek részt, amelyek a mozgáskoordinációt, ügyességet, és a szociális és együttműködési készségeket fejlesztik játékos formában.

Foglalkozásvezető: Papp Viktória lovasoktató, Cserhalmi Ede testnevelő tanár

Bővebb információ és jelentkezés: Takácsné Gah Erzsébet táborvezetőnél (70/491-2609, takacsne.zsoka@gorombolyimuvhaz.hu)

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK:

- A napközis táborok hétfőtől-péntekig, 8-16 óráig tartanak.
- A napközi előtt 7:30-tól és a napközi után 16:30-ig felügyeletet biztosítunk.
- A részvételi díj napi háromszori étkezést tartalmaz, magában foglalja a belépők árát, illetve az egyéb szakmai és anyagköltségeket.
- A részvétel feltétele minden esetben a szülői nyilatkozat és egyéb hozzájáruló nyilatkozatok kitöltése.
- Jelentkezési határidő az aktuális napközis tábor kezdete előtti 10. nap.
- Fizetési határidő az aktuális napközis tábor kezdete előtti 5. nap.
- A regisztrációt az adott napközis tábornál feltüntetett e-mail címen keresztül tudjuk elfogadni, ahol kérjük megadni a gyermek nevét és életkorát, a szülő nevét, telefonszámát és e-mail címét, egyéb fontos információkat a gyermekről (pl. ételallergia)
- A jelentkezést követő 1-2 napon belül kollégáink válaszlevélben átfogó tájékoztatást nyújtanak és visszaigazolják a sikeres regisztrációt.
- A napköziket a hatályos járványügyi szabályok figyelembevételével tartjuk meg.
- A jelentkezéssel a szülő hozzájárul ahhoz, hogy a nyári napköziben gyermekéről felvétel készüljön és azt az adatkezelő Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. az adatkezelési tájékoztatóban szereplő feltételek szerint felhasználja. Az adatkezelőnek a felvételek kezelésével kapcsolatos összefoglaló tájékoztatója elérhető a következő tájékoztató F pontjában: https://bit.ly/32vdri9

A Miskolci Kulturális Központ teljes napközis kínálata az alábbi linken: https://bit.ly/3v1yB3A

A programváltozás jogát fenntartjuk.