Kiss László facebook 1v-1 - ÚJM!

2021. JÚLIUS 24. SZOMBAT, 20:00
Görömbölyi Művelődési Ház
Kapunyitás: 19.30
Igen, az URH és az Európa Kiadó alapító tagja voltam, és igen, Ausztráliából jöttem haza, hogy az első szólóalbumomat, (amire közösségi finanszírozással, 72 támogatótól kaptam a pénzt) felvegyem. – mondja Kiss Llászló, aki az említett zenekarok basszusgitárosaként vált ismertté. – Mindig énekeltem egy–két számomat az EK-ban, de most megindult a tollam, magyarul is, angolul is.
A zenekar 2020-ban kezdett, a Kiss-Barabás duóra épülve, csatlakozott először Kerek Norbert és Libertényi Péter, később Keszei Krisztián. Barabás Béla többszörös díjnyertes zeneszerző, filmzeneszerző. Kerek Norbert két zeneakadémiai diplomával rendelkezik, zeneszerző és zongorista. Libertényi Péter (Pierre) ismert dobos. Keszei Krisztián keresett gitáros az alternatív scénában. A 2020-as szezonban ismert okok miatt néhány kivételtől eltekintve az összes fellépést le kellett mondanunk.
A program jelenleg 20 számból áll, kb. másfél órás. Alapja a készülő album (Vagy sehol) dalai, balladisztikus, elmélyült darabok (https://youtu.be/Qk2H5UTkp8Y) mellett néhány brit-punk-grunge-szerű angol nyelvű dal (https://youtu.be/WNFm6GEUaEY). Ezeken túl néhány Kiss által jegyzett Európa Kiadó szám is szerepel.
A zenészek:
Barabás Béla ( Southern Special, FreshFabrik, etc.) gitár, bass
Kerek Norbert (zeneszerző, zongorista) billentyűk
Keszei Krisztián (Balaton, efZámbó Happy Band, etc.) gitár, bass
Kiss Llászlo (URH, Európa Kiadó, etc.) gitár, ének
Libertényi Péter (Beri Ary és a Pillangók, Máyusi Kalapács, etc.) dob
A rendezvényt KIZÁRÓLAG védettségi igazolvánnyal rendelkező és a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek látogathatják, melyet a védettségi igazolvány bemutatásával, illetve tizennyolcadik életévét be nem töltött személy esetén életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával igazolhatja. A 16–18 éves korosztály védettségi igazolvánnyal, koronavírus ellen védett személy felügyelete nélkül is látogathatja a rendezvényt. A védettség igazolására kizárólag a védettségi igazolvány (plasztikkártya) vagy az EESZT telefonos applikációja fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt, stb. nem.
VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY HIÁNYA MIATT JEGYET NEM ÁLL MÓDUNKBAN VISSZAVÁLTANI.
Jegyár: elővételben 1900 Ft, a koncert napján: 2500 Ft
 
Jegyek kaphatók: Miskolci Kulturális Központ központi jegyirodájában (Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az Ifjúsági Házban (Győri kapu 27/A.), az Ady Endre Művelődési Házban (Árpád u. 4.) és a koncert előtt a helyszínen (Szolártsik tér 4.), valamint online az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, és a JEGY.HU-n. az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, valamint a JEGY.HU-n.