adventi kalendárium-04

ÉLŐ ADVENTI KALENDÁRIUM

Kedves Görömbölyiek!
Advent és Karácsony kapcsán egy kedves, ünnepváró játékra hívjuk Önöket, a városrész lakosait, cégeit, intézményeit! KÉSZÍTSÜNK EGYÜTT ADVENTI KALENDÁRIUMOT!

Az adventi naptár első napjától 2021. december 01-től mindennap az aktuális dátummal kivilágítanánk és feldíszítenénk egy-egy ablakot otthonainkon, intézményeinken, amely különleges ünnepváró hangulatot adna városrészünknek. Az első napon a Görömbölyi Művelődési Ház ablakai kapnának díszkivilágítást.
Szeretettel várjuk a jelentkezőket, akik vállalják, hogy kreativitásukkal, ötleteikkel, saját házuk egy-egy ablakát felöltöztetik Advent egy-egy napján és folytatják a sort! Nagyon fontos, hogy az aktuális nap sorszáma ki legyen emelve pl. kivilágítással.
Jelentkezni lehet november 26-án péntekeken 12 óráig a Görömbölyi Művelődési Ház facebook oldalán hozzászólásban, a családnév és dátum megjelölésével. Csak az első 24 jelentkezőt tudjuk elfogadni, de természetesen bárki feldíszítheti otthona ablakait a játéktól függetlenül is!
Az ablakról készült fotókat a  e-mail címre várjuk az aktuális napon 17 óráig.
A jelentkezés lezárása után mindenki látja majd az adventi naptár beosztását. Naponta 18.00 óra után tesszük közzé az aktuálisan kivilágított ablakot a Görömbölyi Művelődési Ház Facebook oldalán.
Várjuk a jelentkezőket, akik szívesen részt vesznek Miskolc-Görömböly első élő adventi kalendáriuma elkészítésében.
A szervezők