Lovas-sport napközi

Patkódobogás sok-sok játékkal

Időpont: 2022. július 4-8.

Helyszín: Görömbölyi Művelődési Ház
Korosztály: 8-12 év
Részvételi díj: 35.000 Ft/fő

Bővebb információ és jelentkezés: Madácsi Ágnes táborvezetőnél (20/7799-151, madacsi.agnes@miskolcikulturaliskozpont.hu)
Foglalkozásvezető: Csibi Károly lovasoktató, Cserhalmi Ede testnevelő tanár

A lovak szerelmeseinek és a sok-sok mozgást igénylő és szerető gyerekeknek ajánljuk ezt a napközit. A Dante Lovardában a felelős állattartással és a lovaglás alapjaival ismerkedhetnek meg a gyerekek. Megtudhatják, hogy mit eszik a ló, hogyan kell őket ápolni, ezenkívül a lovak viselkedésének megfigyelése is fontos szerepet kap, gyakorolhatják a lovaglást. Délutánonként tornatanár vezetésével olyan csapatjátékokban vehetnek részt a gyerekek, amelyek a mozgáskoordinációt, ügyességet, és a szociális és együttműködési készségeket fejlesztik játékos formában.

Általános információk:
● A napközis táborok hétfőtől-péntekig, 8-16 óráig tartanak.
● A napközi előtt 7:30-tól és a napközi után 16:30-ig felügyeletet biztosítunk.
● A részvételi díj napi háromszori étkezést tartalmaz, magában foglalja a belépők árát, illetve az egyéb szakmai és anyagköltségeket.
● A részvétel feltétele minden esetben a szülői nyilatkozat és egyéb hozzájáruló nyilatkozatok kitöltése.
● Jelentkezési határidő JÚNIUS 17.
● Fizetési határidő az aktuális napközis tábor kezdete előtti 14. nap.
● A regisztrációt az adott napközis tábornál feltüntetett e-mail címen keresztül tudjuk elfogadni, ahol kérjük megadni a gyermek nevét és életkorát, a szülő nevét, telefonszámát és e-mail címét, egyéb fontos információkat a gyermekről (pl. ételallergia)
● A jelentkezést követő 1-2 napon belül kollégáink válaszlevélben átfogó tájékoztatást nyújtanak és visszaigazolják a sikeres regisztrációt.
● Testvér kedvezménye: 2.500 Ft.

A napközibe történő jelentkezéssel a szülő nyilatkozik arról, hogy az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679 sz. rendelete 13. és 14. cikke szerinti, a www.miskolcikultkozpont.hu/adatkezeles/ weboldalon található adatkezelési tájékoztatónkat megismerte és elfogadja.
A programváltozás jogát fenntartjuk.
Szervező: Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft.