A Görömbölyi Művelődési Házról

goromboly_helyszin_20120926_ki_9

A felújított Görömbölyi Közösségi Ház 1998-ban kezdte meg működését, 2012. augusztus 1-től a Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. tagintézményeként már Művelődési Házként várja színes programjaival Önöket. Baba-mama klub, a több mint 30 éve működő Görömbölyi Népdalkör,  a Görömbölyi Nyugdíjasklub, a Görömbölyi Kertbarátkör és különböző torna csoportok tartják itt foglalkozásaikat heti rendszerességgel.

A Művelődési Házban lehetőség van színvonalas esküvők, családi -és céges rendezvények teljes körű lebonyolítására, melynek szervezésében szívesen segédkezünk. Bővebb információ a terembérlés menüpont alatt található.

A művelődési ház hangulatos parkjában polgári szertartás megrendezésére van lehetőség.

Esküvők szervezésekor, a polgári szertartás mellett lehetőség van az egyházi ceremóniák megtartására is a művelődési ház szomszédságában található felújított Római Katolikus és Görög Katolikus Templomban, valamint a 10 perc sétára lévő Református Templomban.

Parkolási lehetőség a Művelődési Ház előtt biztosított.

A MKK művelődési házaiba érkezőket (így a csoportos foglakozások résztvevőit is) védettségi igazolvány nélkül fogadjuk. A zenés-táncos rendezvények (a nem helyre szóló belépőjeggyel látogatható koncertek) továbbra is védettségi igazolvánnyal vagy uniós oltási igazolással látogathatóak.