A Görömbölyi Művelődési Házról

goromboly_helyszin_20120926_ki_9

A felújított Görömbölyi Közösségi Ház 1998-ban kezdte meg működését, 2012. augusztus 1-től a Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. tagintézményeként már Művelődési Házként várja színes programjaival Önöket. Baba-mama klub, a több mint 30 éve működő Görömbölyi Népdalkör,  a Görömbölyi Nyugdíjasklub, a Görömbölyi Kertbarátkör és különböző torna csoportok tartják itt foglalkozásaikat heti rendszerességgel.

A Művelődési Házban lehetőség van színvonalas esküvők, családi -és céges rendezvények teljes körű lebonyolítására, melynek szervezésében szívesen segédkezünk. Bővebb információ a terembérlés menüpont alatt található.

A művelődési ház hangulatos parkjában polgári szertartás megrendezésére van lehetőség.

Esküvők szervezésekor, a polgári szertartás mellett lehetőség van az egyházi ceremóniák megtartására is a művelődési ház szomszédságában található felújított Római Katolikus és Görög Katolikus Templomban, valamint a 10 perc sétára lévő Református Templomban.

Parkolási lehetőség a Művelődési Ház előtt biztosított.

‼️ FIGYELEM! PROGRAMJAINKON KÖTELEZŐ A MASZKVISELÉS! A jogszabály szerint közművelődési intézmény területén szombattól (2021. november 20.) kötelező maszkot viselni! A kötelezettség minden rendezvénytípusra vonatkozik (előadás, mozgásművészeti csoportok, foglalkozás stb.), kivételt csak a hatodik életévét be nem töltött kiskorú, valamint értelmi vagy pszichoszociális fogyatékossággal, illetve autizmus spektrumzavarral élő személy képez. ‼️ FOLYAMATOSAN VÉDEKEZÜNK. Intézményeink bejáratainál mindenki számára elérhetőek a kézfertőtlenítők. Munkatársaink maszkban fogadják a látogatókat. Látogatóink és munkatársaink védelme érdekében rendszeresen fertőtlenítjük a kilincseket, asztalokat, pultokat, mosdókat. Folyamatosan szellőztetjük tereinket, termeinket, színháztermeinket. ‼️ A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY szabályai nem változtak! Ültetett rendezvény esetében továbbra sem kell igazolvány. Kivéve a zenés-táncos programokat. Köszönjük, hogy kiemelten figyelnek/figyeltek a hatályos rendelkezésekre és azokat egészségünk védelmében pontosan betartják/betartjátok!